Diumenge, 3 de Febrer Als jardins del Retiro, Gran Botifarrada, organitzat per Xispun, Reina 2019. Preu 7 euros. Horari aprox.11 hores a 16 hores.

Dimarts, 12 de Febrer A les 19 hores, a la Sala d’Actes, presentació del Cartell i Programa de El Retiro a la sala d’actes a les 19 hores.

Dissabte, 23 de Febrer Als jardins del Retiro, Gran Paella, organitzat per Aliguinhos, Carnestoltes 2019. Preu 10 euros. Horari aprox. 11 hores a 18hores.

Diumenge, 24 de Febrer A les 6 de la tarda, al Saló Teatre de la Societat Recreativa El Retiro, GRAN QUINTO CARNAVALER. Regals de totes les colles del carnaval del Retiro. Cartró 6 euros.

Dijous gras, 28 de Febrer A les 10 de la nit al Saló Teatre del Retiro XATONADA-BALL, amb l’assistència de Sa Majestat Carnestoltes i el seu seguici organitzat per la colla Aliguinhos i la Reina del Carnaval organitzat per Xispun .  Música a càrrec del Quartet Banda Sonora. Preu: Socis i Colles del Retiro: 30 euros; Preu no socis: 35 euros; Restauració a càrrec dels Jardins del Retiro que ara ho porten els del Cable.

Dissabte, 2 de Març A les 13,30 als Jardins del Retiro Vermut del Fardo. A les 16 hores , 4r Concert del Fardo amb Miquel del Roig i Dalton Band. Actes organitzats pel col.lectiu de Barraques de Sitges amb la col·laboració de la Societat recreativa El Retiro.

Diumenge, 3 de Març En acabar la Rua de la Disbauxa, al Saló Teatre de la Societat Recreativa El Retiro, BALL DE DISFRESSES amb MÚSICA DISCO. Accés exclusiu per a les colles i socis de l’entitat. Entrades limitades.

Dimarts, 5 de Març En acabar la Rua Infantil, al Saló Teatre de la Societat Recreativa El Retiro, BALL INFANTIL DE DISFRESSES amb Disco Marín per als nens i les nenes de les colles del Retiro. En acabar la Rua de l’Extermini, al Saló Teatre de la Societat Recreativa El Retiro, BALL DE DISFRESSES amb MÚSICA DISCO per a colles i socis de l’entitat. Entrades limitades.

Dimecres de Cendra, 6 de Març A partir de les quatre i fins a les cinc de la tarda al bar cantina del Retiro CAFÈ, COPA I PURO... A les 9 vespre, a la Societat Recreativael Retiro, XATONADA DE CLOENDA Preu: Socis i Colles del Retiro: 20 euros; Preu: No socis 25 euros Restauració a càrrec dels Jardins del Retiro que ara ho porten els del Cable.

 

VENDA D’ENTRADES: De tots els actes a secretaria.

RETIRO

Tots els actes programats disposen de servei de bar. Preus especials per a socis i colles del Retiro. Reserves per les Xatonades a la secretaria de l’entitat. 

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
© El Retiro de Sitges 2017